Blog - we houden u graag up-2-date


Bespaar 40% op uw verlichting verbruik met de TL bespaar adapter

Geplaatst op 13-10-2013 door Sebastiaan Eikendal
image

BESPAREN IN EEN HANDOMDRAAI Moderne T5 TL buizen verbruiken ruim 40% minder energie, gaan liefst 3 maal langer mee, zijn beter voor het milieu, maar kosten hetzelfde als 'gewone' TL! Met behulp van de TL Bespaaradapter past de energiezuinige T5 TL buis in bestaande armaturen!

Verlichting bepaalt vaak een groot gedeelte (20 tot 40%) van het energieverbruik van bedrijven en instellingen!

Besparing op onderhoudskosten
Nooit meer VSA en starters vervangen. Dit scheelt flink in onderhoud. Zeker op moeilijk bereikbare plaatsen levert dit enorme besparingen op in manuren, huur van steigers, hoogwerkers en dergelijke. w.energiebesparendoenwijzo.nl

Langere levensduur
De TL Bespaaradapter maakt gebruik van T5 TL. Dit type TL gaat liefst 3 maal langer mee dan een conventionele T8 TL buis.

Geen geflikker
Een conventioneel T8-armatuur werkt op een frequentie van 50Hz per seconde en dit kan erg vermoeiend zijn voor de ogen en hoofdpijn veroorzaken. De TL Bespaaradapter werkt op een frequentie van 40.000 Hz. Dit geeft een rustig beeld. Mensen werken geconcentreerder en dit voorkomt het maken van fouten en verhoogt de efficiency.

Wat is een TL Bespaaradapter?
De TL Bespaaradapter maakt het mogelijk om energiezuinige TL buizen te gebruiken in bestaande TL armaturen. Dit levert ongeveer 40% energiebesparing op.

Een doorsnee bedrijf dat 500 TL buizen heeft, bespaart jaarlijks ongeveer € 9.500 dankzij de TL Bespaaradapter. Na 5 jaar is de besparing bijna opgelopen tot € 50.000.

Geen nieuwe armaturen
De TL Bespaaradapter past eenvoudig in een bestaand armatuur. Het plaatsen is even eenvoudig als het verwisselen van een TL buis. U heeft dus géén nieuwe armaturen en géén vakman nodig om uw oude TL verlichting door energiebesparende TL te vervangen.

Superieure verlichting
Dankzij de TL Bespaaradapter kunt u hypermoderne T5 TL gebruiken in oude, bestaande armaturen. Wat zijn de voordelen !

• T5 verbruikt +/- 40% minder stroom
• T5 gaat 3 maal langer mee
• T5 loopt nauwelijks terug in lichtopbrengst 
• T5 heeft geen last van blindstroom
• T5 is gezonder dan T8 en is desondanks niet duurder dan 'gewone' TL! 

Meer informatie

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen!