Dé specialist én erkend installateur

Slim Solar Systems

Slim Solar Systems is dé specialist én erkend installateur op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonne-energieprojecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werkomgeving / leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord.

Contact opnemen

Met de meest actuele technologie

Specifieke expertise

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen. U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg. Hiervoor werken wij nauw samen met professionele partners onder onze regie.

Voor het beste resultaat

Gecertificeerde professionals

Wij streven hiermee naar een langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Bij ons werken dan ook uitsluitend klant gedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.

Opleiding

Door onze opleidingen en ervaring bij meerdere installatie bureaus in verschillende segmenten hebben wij alle disciplines in huis van engineering, uitvoering en instandhouding van duurzame energiesystemen in de woningbouw, utiliteit, woonzorg, verpleging en industrie. En realiseren wij verduurzaming aan bestaande installaties zoals het vervangen van conventionele verlichting voor LED.

Meer weten?