Hoe het werkt

Zonne-energie wordt opgewekt door de zon. De zonnestralen worden opgevangen door de zonnepanelen. Zonnepanelen bestaan uit losse cellen van silicium. Het silicium in zonnepanelen is zo zuiver dat het in staat is zonnestraling om te zetten in gelijkstroom. Hoe meer panelen u aansluit hoe meer energie u opwekt.

De kabels die van de panelen afkomen gaan naar de omvormer (inverter). Deze zet de gelijkstroom van de panelen om in wisselstroom. Dat moet, omdat alle elektrische apparatuur in huis op wisselstroom werkt. Indien u meer stroom opwekt dan u afneemt dan kunt u dat aan het net terug leveren. Bij de oude schijfmeters (fernis) is dat goed te zien als de rood-zwarte schijf terugdraait. In veel gevallen zal de oude meter worden vervangen door een meter met de mogelijkheid de terug geleverde elektriciteit te registreren, ook wel de “slimme” meter genoemd.

Zonnepanelen werken het best als ze onder een hellingshoek tussen de 25 en 45 graden op het zuiden worden geplaatst. Staat uw woning op een andere positie? Ook dan kan Slim Solar Systems een passende oplossing bieden.

Geld besparen

Besparen met zonnepanelen
Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Een éénmalige investering die snel rendement oplevert. Wilt u ook gegarandeerd en direct op uw energierekening besparen? Kies dan voor de zonne-energiesystemen van Slim Solar Systems.

Investeren in
Zonnepanelen zijn voor iedereen die wil investeren in een schone duurzame toekomst.
In de afgelopen jaren zijn de zonne-energiesystemen sterk in prijs gedaald en is het rendement enorm gestegen. Met een minimale levensduur van 25 jaar en een éénmalige investering bent u klaar voor een zonnige toekomst.

Sparen rendabel
Als u vandaag uw geld voor 10 jaar vast zet op een spaarrekening levert dit maximaal 3% rente per jaar op. Wanneer u in een zonne-energie systeem investeert kunt u een rendement halen van ver boven de 15%. Probeer dat maar eens bij uw bank!

Bijvoorbeeld:
U kiest voor SLIM 5 en investeert ˇ 5.865,- Dit pakket levert onder de juiste omstandigheden 3020 kWh per jaar aan stroom. De huidige stroomprijs van ca ˇ 0,22 kWh. Dan geeft dit een minimale besparing van € 700,- per jaar. En dat is een rendement van ruim 12%! Als de stroomprijzen stijgen, stijgt de rente mee! Daar kan geen spaarrekening tegenop.

Slim Solar energiesystemen

Binnen ons assortiment hebben wij diverse SLIM pakketten samengesteld. Op de achterzijde van deze brochure ziet u een prijsoverzicht van diverse SLIM pakketten. De genoemde prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Ook zijn de kosten voor het aanleggen van 1 aansluitgroep 16 Ampère meegenomen. Buiten deze pakketten bieden wij systemen op maat voor een zonnige prijs. Kijk voor de voorwaarden op onze website www.slimsolarsystems.nl.

Onze systemen bestaan uit:

- Solarworld 250Wp panelen met 30 jaar rendement garantie
- Aluminium mountigdak profielen klasse A
- RVS montage en bevestiging materiaal NEN-EN 10088-1
- Slim Solar Systems Omvormer, deze zijn maken geen lawaai en onderhoudsarm*
- 10 mtr Solar Kabel 6mm2 voor nog minder weerstand incl. MC4 stekkers

Onze systemen worden gemonteerd door erkende installateurs die kennis hebben van het product (SEI erkend). De installatie geschiedt conform de huidige regelgeving en NEN1010. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit en levensduur van onze producten en installatie. Tevens hebben wij de mogelijkheid om onze energiesystemen in full black uitvoering leveren.

Een schoner milieu

Zonnepanelen op uw dak zijn niet alleen goed voor uw energierekening maar leveren ook een positieve bijdrage aan een beter en schoner milieu. Door aanschaf van zonnepanelen wekt u zelf uw eigen schone energie op, zelfs als de zon niet fel schijnt!

SLIM pakketten

Binnen ons assortiment hebben wij diverse SLIM pakketten samengesteld. Op onze actie pagina ziet u een prijsoverzicht van diverse SLIM pakketten. De genoemde prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Ook zijn de kosten voor het aanleggen van 1 aansluitgroep 16 Ampère meegenomen. Buiten deze pakketten bieden wij systemen op maat voor een zonnige prijs.

Erkende installateurs

Onze systemen worden gemonteerd door erkende installateurs die kennis hebben van het product. De installatie geschiedt conform de huidige regelgeving en NEN1010. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit en levensduur van onze producten en installatie.